A-fACTOR Badass page!

A-fACTOR Badass page!

We freaking rock!

Het was een groot plezier en heel stimulerend om vorige week de A-Factor mee te maken. Ik krijg die grijns niet meer van mijn gezicht! Er lopen nu 300 mensen rond die samen iets heel bijzonders hebben meegemaakt. En stel je in gedachten eens al die huizen voor, waar mensen op een trampoline staan te knallen. Hilarisch! Sta jij ook zo lekker te bouncen? Ik kan je wel zeggen: het dak gaat er hier af!

Identity

Als zangcoach viel het me op hoe krachtig iedereen na drie dagen klonk. Geweldig om door de gang je identity te schreeuwen! Je stem maakt zo’n belangrijk deel uit van je persoonlijkheid, daar sta je misschien niet eens zo bij stil. En het werkt, net als bij het bouncen, twee kanten op: als je je goed voelt, klink je beter. En andersom: als je beter kunt leren klinken, voel je je ook beter.

Buitenkans

Daarbij past geen ouderwets manier van zangles geven. Maar daarbij past wel de VocalFeedback methode (YOU SAID BUT!), die ik in 2012 publiceerde en die heel veel overlap heeft met de uitgangspunten van de a-factor. Als je ooit al zangles wilde, is dit voor jou een buitenkans: zanglessen en video’s door iemand die snapt wat “ankeren” is, en wat positieve emoties teweeg kunnen brengen. En die niet gek opkijkt als je ineens “stop!”, “yessss!” roept.

Target

Ik gaf op de zaterdag mijn target aan: 500 leden op mijn video-website. Op die site  ben je nu aangeland. Ik dacht: mensen die rocken willen vast ook zingen. En daar gaat deze site over: snel leren zingen, met een goede techniek en een super sound.

Doe mee!

Ik heb een heel mooi aanbod: je kunt nu een maand lang gratis alles zien, lezen en horen op deze site. Dus hou jij ook van zingen? Of wil je er mee beginnen? Dan is dit een prachtige start! Hoe? Meld je aan als lid van de site, en vul de code in. De eerste maand is dan gratis. Je kunt je altijd uitschrijven, ook voor je eerste maand om is.

Aanbieding

Speciaal voor de A-factor deelnemers heb ik een A-factor aanbieding: de eerste maand betaal je dus niks. Bevalt het je? Dan kost een abonnement je geen €17,- maar slechts €11,- Je kunt het altijd stoppen, ook tijdelijk.

Deel het!

Zing je zelf niet, maar ken je iemand die dat wel wil gaan doen? Dan mag je deze pagina gewoon delen! Want de vrienden van mijn vrienden zijn mijn vrienden!

Workshop

Als ik minimaal 10 aanmeldingen krijg voor deze pagina, dan geef ik in de eerste week van januari een gratis workshop voor alle inschrijvers. We gaan dan een hele dag aan het werk met onze stem. En ja, we gaan rocken!!!! En onze kont schudden!

Schrijf je nu in,

en kijk onbeperkt naar alle webinars, zangvideo’s, zanglessen, instructiefilmpjes, en nog veel meer!

Tekst niet kopiëren. ©VocalFeedback