Over VocalFeedback

Over VocalFeedback

VocalFeedback is de snelste en effectiefste manier om beter te leren zingen. VocalFeedback helpt alle stijlen en stemmen. Geen verwarring meer over registers, functies, modi, maar een heldere en praktische aanpak. Al honderden mensen hebben les gehad met VocalFeedback. Je herkent ze niet aan hun klank, maar aan de goede controle over de stem . En de hoge kwaliteit van hun zang!

Carriëres
Een flink aantal leerlingen heeft met VocalFeedback het stevige fundament voor een zangcarriëre gelegd: ze zijn te zien als bandleider op poppodia in binnen -en buitenland, als hoofdrol in de musicaltheaters en als finalisten van talentenshows. En sommige leerlingen spreken films in, staan op straat te spelen, spreken in het openbaar, nemen platen op, staan luid zingend af te wassen en verbazen op televisie jury en coaches met hun coachbaarheid en flexibileit. Ze zijn allemaal uniek en divers. Maar wat ze delen, is het plezier en het zelfvertrouwen dat VocalFeedback ze heeft kunnen geven.

Beginners
VocalFeedback is niet alleen voor de hoogvliegers, maar ook voor de beginners. Het is al regelmatig voorgekomen dat een leerling alleen maar zangles wilde om stemproblemen te overwinnen, om uiteindelijk zó ver door te groeien dat een muziekopleiding ineens bereikbaar was!

Karakter
Als je leert zingen met VocalFeedback, houdt je je eigen stemkarakter. Je wordt geen kloon van je docent. En een “VocalFeedback sound” bestaat al helemaal niet. Met deze methode word je gewoon een betere versie van jezelf. Je leert alle tools in te zetten, om jouw klank nog beter te maken. Jouw persoonlijke geluid. Want die sound bestaat wél! En is altijd de moeite waard om aan te werken! Je leert zingen vanuit je eigen kracht, niet met de energie die jou wordt opgedrongen en die niet van jou is.

Geheim
Beter leren zingen is geen geheim. En het is ook niet voorbehouden aan “natuurtalenten”. Het is ook voor jou bereikbaar. Het is nu zelfs onder handbereik! Je hoeft er niet eens meer voor naar zangles (maar dat kán wel hoor!).

Leer nu zingen met behulp van krachtige video’s. Of ondersteun je zanglessen er mee. Schrijf je vandaag in en krijg:

  • alle uitzendingen van VocalFeedback Live Uitzendingen, rechtstreeks vanuit de VocalFeedback studio,
  • trainingsvideo’s op jouw niveau,
  • complete cursussen,
  • zangtips en informatie,
  • herinneringen voor de nieuwste live opnames,
  • deelname aan liveopnames (gratis coaching!),
  • uitleg,
  • de video’s van het boek “de essentie van de stem”,
  • pdf bestanden,
  • luisterboeken.

Gratis
Enkele video’s kun je nu gratis bekijken om jezelf een indruk te vormen. Wil je alles zien? Neem dan een betaald abonnement. Iedere week krijg je nieuwe instructies en aanwijzingen, precies op jouw niveau en iedere week komt er nieuw materiaal bij. En wil je er even mee stoppen? Dan kun je per maand opzeggen. Kijk hier voor de prijzen van de verschillende abonnementen.

Wereldkundig
VocalFeedback werd vanaf 2009 wereldkundig gemaakt in tweemaandelijkse artikelen in het blad “Bandcoach” door zangcoach en ontwikkelaar van de methode Alfons Verreijt. De artikelen dienden als basis voor het boek “de essentie van de stem” dat in 2012 verscheen. Hierin wordt op een zeer innovatieve wijze uitgelegd hoe je snel “to the point” komt met je stem. VocalFeedback maakt gebruik van de nieuwste inzichten op stemgebied en op neurowetenschappelijk gebied. Hoe het brein werkt en leert, in samenhang met het lichaam, is bij beter leren zingen immers van groot belang. Daarnaast rekent VocalFeedback af met een woud aan  benamingen voor de verschillende klankgebieden van de stem, door de stem in te delen in slechts twee werkingsmechanismen. De “bandbreedte” die de hersenen nodig hebben om tijdens het zingen controle te houden, is bij gebruik van VocalFeedback zeer beperkt. De zanger(es) kan zich dus veel beter concentreren op de expressie van wat er gezongen wordt.

Tekst niet kopiëren. ©VocalFeedback